• ANASAYFA
  • HAKKIMIZDA
    • Kuruluş Bilgileri
    • Danışma Kurulu
    • Cihaz Altyapısı
    • Mevzuat
  • GENEL BİLGİLER
    • Kamu Hizmet Standartları
    • Hizmet Envanteri
  • HİZMETLERİMİZ
    • Bal Analizleri
    • Zeytinyağı Analizleri
    • Eğitim Hizmetleri
    • Analiz Fiyat Listesi
  • KALİTE ALTYAPISI
    • Vizyon
    • Misyon
    • Kalite Politikası
    • Akreditasyon Çalışmaları
    • Belgelerimiz ve Katıldığımız Yeterlilik Testleri
  • FORMLAR
    • Analiz İstek Formları
    • Müşteri Memnuniyet Değerlendirme Anket
  • İLETİŞİM
English
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
Gıda Analizleri Uygulama ve Araştırma Merkezi
  • ANASAYFA
  • HAKKIMIZDA
    • Kuruluş Bilgileri
    • Danışma Kurulu
    • Cihaz Altyapısı
    • Mevzuat
  • GENEL BİLGİLER
    • Kamu Hizmet Standartları
    • Hizmet Envanteri
  • HİZMETLERİMİZ
    • Bal Analizleri
    • Zeytinyağı Analizleri
    • Eğitim Hizmetleri
    • Analiz Fiyat Listesi
  • KALİTE ALTYAPISI
    • Vizyon
    • Misyon
    • Kalite Politikası
    • Akreditasyon Çalışmaları
    • Belgelerimiz ve Katıldığımız Yeterlilik Testleri
  • FORMLAR
    • Analiz İstek Formları
    • Müşteri Memnuniyet Değerlendirme Anket
  • İLETİŞİM

Akademik Personel
İdari Personel
Belgeler/Formlar

Duyurular

  • 11Eylül
    Yeni
    Polen ve Polen Tür Tayini Analizi Hakkında Bilgilendirme
Tümünü Gör

Bağlantılar

Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği
Türk Gıda Kodeksi Zeytinyağı ve Pirina Yağı Tebliği


Son Güncelleme Tarihi: 28.05.2025 17:58

Copyright © 2019 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı